profile image
by drigiman
on 27/3/17
ΦΕΚ B 404/2017
- Καθιέρωση υπερωριακής εργασίας μετακλητών υπαλλήλων (ειδικός σύμβουλος και ειδικός συνεργάτης) του Δήμου Θήρας για το έτος 2017.
- Καθιέρωση υπερωριακής εργασίας στο μόνιμο και Ι.Δ.Α.Χ. Διοικητικό και Τεχνικό προσωπικό του Δήμου Θήρας για το έτος 2017.
- Καθιέρωση υπερωριακής εργασίας στο μόνιμο και Ι.Δ.Α.Χ. προσωπικό καθαριότητας και λοιπό εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου Θήρας για το έτος 2017.
- Έγκριση υπερωριακής (απογευματινής), εργασίας για το μόνιμο, το με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου και το με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου προσωπικό του Δήμου Δωδώνης, έτους 2017.
- Απόφαση καθιέρωσης νυχτερινής υπερωριακής εργασίας καθώς και εργασίας πέραν της υποχρεωτικής, Κυριακών και εξαιρέσιμων ημερών, καθ' υπέρβαση ή προς συμπλήρωση του υποχρεωτικού ωραρίου, σε εργαζομένους του Τμήματος Καθαριότητας της Διεύθυνσης Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας, έτους 2017.
6 Καθιέρωση υπερωριακής εργασίας (απογευματινής) πέραν της υποχρεωτικής, στο προσωπικό του Δήμου Φούρνων Κορσεών, μέχρι 31-12-2017.
http://tinyurl.com/l8w9nrn